Nieuwe vogelatlas Brussel!

Welkom!

Welkom alvast op de startpagina van het nieuwe Brusselse atlas-project, 2022-2025! Vanaf april gaan we online maar nu kan je hier alvast terecht om je aan te melden voor de atlashokken die je wenst te gaan inventariseren.

Deze site zal verder ook gebruikt kunnen worden om je verzamelde gegevens in te voeren en te controleren of corrigeren waar nodig. Wanneer de nieuwe atlas helemaal afgewerkt zal zijn, blijft de site online en wordt het een handige plek om alle verzamelde gegevens in allerlei kaarten en grafieken aan jullie voor te stellen.

Intussen werken Natagora en Natuurpunt achter de schermen nog hard verder om van dit nieuwe project minstens een even groot succes te maken als de vorige atlas. Wij hebben er alvast veel zin in, hopelijk jullie ook!

Introductie

Het nieuwe atlasproject in Brussel gaat officieel van start op 1 maart 2022. Tientallen vrijwillige ornithologen tellen alle vogels die broeden en overwinteren op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Een belangrijk project waar jij aan kunt bijdragen! Klik op de kaart en kies een atlasplein dat nog vrij is en doe mee in het veld in de nieuwe Brusselse vogelatlas..

Claim je atlasblok